Tur Pabrik

  • 2fd94a2c
  • ced10a1a
  • d5be7b0e
  • b3af5979

BABAGAN AWAKE DHEWE

HEBEI DEBIEN TECHNOLOGY CO., LTD.iki diadegaké ing 2010 minangka Produsèn anjog specialized ing produksi cast wesi cookware ing China.lt utamané mrodhuksi akeh pengalamane lan enamel cast wesi casseroles, Fry pan, pot, wajan, grills pan, wajan, Walanda open, bakeware.etc.Our dhewe pabrik dumunung ing provice Shijiazhuang.Hebei lan mung bab 300 km saka Bejing lan Tianjin, Pelabuhan Xingang, enjaying transportasi rodo trep. Perusahaan kita pamer force.The technical kuat perusahaan kalebu area 30.000 squre meter, wis lengkap lan produksi paling majeng lan peralatan inspeksi lan pamer mekanisasi dhuwur lan automation degrees.The perusahaan wis ZZ416B vertikal parting-jinis kothak-free injeksi milding line, a 45T / h lempung Processing line produksi, mesin casting otomatis, loro feed-liwat mesin shot blasting ,loro tungku cupola 3T/h, rong tungku induksi IF, lan peleburan dupleks.Kajaba iku, perusahaan kita uga duwe spektrometer BRUKER, WES-300 tampilan digital mesin uji universal hidrolik, ngecor pasir kabeh peralatan uji kinerja.Salajengipun, perusahaan uga duwe loro pusat mesin, sepuluh lathes CNC, miler universal lan panggilingan lan mesin pengeboran, kita duwe 2 Disa garis casting, 3 baris Enamel lan 1 baris lenga sayur-sayuran, supaya kita bisa mesthekake yen kabeh produk bisa ketemu. syarat pelanggan.Perusahaan kita wis disertifikasi dening ISO9001.SGS, FDA, KFDA.Produk kita lengkap ing spesifikasi, keunggulan kualitas, lan ngupayakake kesempurnaan, lan kita welcome kanca-kanca ing saindenging jagad teka ing perusahaan kita kanggo kerja sama.

  • babagan

PAWARTA

e2041e4e
  • Babagan pot wesi sing mentas dituku

    Ana rong jinis panci wesi tradisional: panci wesi mentah lan panci wesi masak.Panci wesi mentah yaiku cetakan cetakan, tahan suhu dhuwur yaiku tangan sing luwih abot, rata-rata panas, ora gampang nempel ing ngisor ...
  • Kauntungan lan panggunaan pemeran pra-musim ...

    Pot sing apik minangka tambahan kanggo masak.Masak panci wesi prasaja lan enak kaya steak restoran kanthi njaba sing gosong lan interior sing alus lan jus, utawa gorengan cepet saka koki Cina ...
  • Kabeh babagan pot wesi Enamel

    Apa iku pot wesi enamel Panci wesi enamel (sabanjuré diarani pot enamel) minangka wadhah serbaguna kanggo masak panganan.Asal saka pot enamel Mbalik ing awal 1 ...

SERTIFIKAT

  • fdsfs
  • dsgds
  • fsdgbf
  • asfsaf