Tur Pabrik

  • 2fd94a2c
  • ced10a1a
  • d5be7b0e
  • b3af5979

TENTANG KAMI

HEBEI DEBIEN Téhnologi CO., LTD.didirikan dina 2010 salaku produsén ngarah husus dina produksi cookware beusi tuang di China.lt utamana ngahasilkeun seasoned na enameled casseroles beusi tuang, ngagoreng pan, pot, skillet, grills pan, wok, oven Walanda, bakeware.etc.Our sorangan pabrik anu lokasina di provice Shijiazhuang.Hebei sarta ngan ngeunaan 300 km ti Bejing na Tianjin, Xingang Port, enjaying parusahaan transport.Our rada merenah boasts force.The teknis kuat parusahaan nyertakeun wewengkon 30.000 squre méter pasagi, éta boga produksi lengkep jeung paling canggih. jeung alat-alat inspeksi sarta boasts mechanization tinggi na automation degrees.The parusahaan ngabogaan ZZ416B otomatis nangtung parting-tipe kotak-gratis suntik milding garis, a 45T / h liat lini produksi processing keusik, hiji mesin casting otomatis, dua feed-liwat makéna mesin blasting. , dua tungku cupola 3T / h, dua tungku induksi IF, sareng peleburan duplexing.Sajaba ti éta, parusahaan urang ogé boga spectrometers BRUKER, WES- 300 tampilan digital mesin uji universal hidrolik, molding keusik sagala parabot nguji kinerja.Saterusna, pausahaan ogé boga dua puseur machining, sapuluh lathes CNC, a miler universal sarta panggilingan sarta pangeboran mesin, urang boga 2 Disa garis casting, 3 garis Enamel sarta 1 garis minyak sayur, sangkan bisa mastikeun yén sakabéh produk na bisa minuhan. syarat customer.Our parusahaan geus Certifed ku ISO9001.SGS, FDA, KFDA.Produk urang lengkep dina spésifikasi, kaunggulan kualitas, sarta striving pikeun kasampurnaan, sarta kami ngabagéakeun babaturan sakuliah dunya datang ka parusahaan urang pikeun gawé babarengan.

  • ngeunaan

WARTA

e2041e4e
  • Ngeunaan pot beusi tuang karek meuli

    Aya dua rupa pot beusi tradisional: pot beusi atah jeung pot beusi asak.pot beusi atah keur casting kapang, résistansi suhu luhur nyaéta leungeun heavier, panas rata, teu gampang nempelkeun handap ...
  • Kaunggulan jeung pamakéan cast pre-seasoned i ...

    Pot anu saé mangrupikeun tambihan pikeun masak.Masak panci beusi saderhana sareng ngeunah sapertos steak réstoran kalayan bagian luar anu hangus sareng interior anu lembut, juicy, atanapi koki Cina gancang ngagoreng ...
  • Sagalana ngeunaan Enamel tuang pot beusi

    Naon pot beusi enamel The enamel pot beusi tuang (saterusna disebut pot enamel) mangrupakeun wadah serbaguna pikeun masak kadaharan.Asal muasal pot enamel Balik dina awal 1 ...

SERTIPIKAT

  • fdsfs
  • dsgds
  • fsdgbf
  • asfsaf